.

.

TOTS 21

(d' esquerra a dreta) Josep Maria Prats, Ramón Espadaler i Martí Barberà a la seu d'Unió a Tarragona. Foto: Tarragona 21

(d’ esquerra a dreta) Josep Maria Prats, Ramón Espadaler i Martí Barberà a la seu d’Unió a Tarragona. Foto: Tarragona 21

El secretari general d’ Unió, Ramón Espadaler, ha reivindicat aquesta tarda a la seu dels democristians a Tarragona la proposta d’un concert fiscal català’. Espadaler ha defensat que la proposta pot tenir una base àmplia a la ciutadania i ha afirmat que el projecte “encaixa en una disposició adicional de la Constitució”. En la mateixa línia, Espadaler ha recordat que el País Basc té aquesta disposició que els “ampara en el concert econòmic’. Aquesta reivindicació l’ha fet el secretari del partit acompanyat del diputat d’Unió per Tarragona Martí Barberà i l’alcalde de la Pobla de Mafumet Josep Maria Sardà.

D’altra banda, davant la nova proposta de ‘Junts pel Sí’ feta avui a la CUP per investir a Artur Mas de la mà d’ Oriol Junqueras, Neus Munté i Raül Romeva, el democristià ha mostrat la seva “preocupació” per “les formes i el contingut en les que la CUP està degradant la figura de la presidència” del Govern de la Generalitat. Així mateix, Espadaler ha afirmat que “qui pagarà els plats trencats” d’aquesta situació serà “l’escola concertada, l’economia productiva i el nou model d’economia productiva que ha de treure de crisi a Catalunya”.

Aquestes propostes s’emmarquen en el projecte dels democristians de “cercar solucions” davant “el problema” entre Catalunya i Espanya, ha dit Espadaler.

Aquesta tarda es celebra la seu