TOTS 21

Imatge d’arxiu de la residència.

La Direcció de la Residència NostraLlar ha anunciat per mitjà d’una nota de premsa que una resident, que ja va passar la Covid-19 durant la primera onada, va donar positiu en una prova PCR que se li va realitzar a l’Hospital Joan XXIII el passat 26 de novembre. Aquesta usuària va ser derivada a l’hospital aquell mateix dia per qüestions alienes al coronavirus «i, per protocol, se li va realitzar una PCR, el resultat de la qual no se’ns va notificar fins ahir al vespre. Davant aquesta situació, hem activat tots els protocols i mesures de seguretat», afirma la nota.

D’una banda, per saber si es tracta d’una nova infecció, se li faran més proves diagnòstiques durant els propers dies. De l’altra, s’ha establert un aïllament preventiu i s’han realitzat proves PCR a alguns residents que formen part del grup de convivència de la usuària positiva. A més, demà es realitzaran proves serològiques a tots els components del grup de convivència que, a dia d’avui, no presenten cap simptomatologia compatible amb el virus. Les visites al centre, doncs, queden anul·lades fins a nou avís.

Per acabar, des del centre s’informa que, en l’últim cribratge periòdic als professionals de la residència, dut a terme ahir dimarts, tots els resultats han estat negatius.

Redacció