.

.

TOTS 21

Imatge de “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa”

Més d’un centenar de persones van ocupar les butaques del Teatre-Auditori del Morell aquest diumenge per gaudir de l’espectacle Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?. Un text de Raquel Díaz Reguera adaptat i dirigit per Paco Mir, que va fer que tots els assistents, però sobretot les nenes que es van asseure a la platea, passessin una molt bona estona amb una obra que, a més, les va fer reflexionar.
I és que la proposta, basada en un conte del mateix títol, explica la història de la Carlota, una princesa molt rosa a la que li agradaria caçar dracs, muntar en globus o nedar a lloms d’un dofí. La protagonista d’aquesta història farà trontollar tot un regne pel sol fet de voler ser la persona que vol ser i no la que els altres volen que sigui. Tot plegat, incidint en els estereotips i la possibilitat de trencar clixés.
La pròxima obra que arribarà a l’escenari morellenc tindrà lloc dissabte 9 de febrer amb Només una vegada, de Marta Buchaca, amb els televisius Anna Alarcón, Maria Pau Pigem i Bernat Quintana. Un muntatge que s’endinsa en els maltractaments de gènere amb una barreja entre drama i comèdia.