.

.

TOTS 21

Imatge de com van quedar els vehicles accidentts

Imatge de com van quedar els vehicles accidentts

Aquest dissabte passat a la nit, la Policia Local de Torredembarra va detenir una dona per agredir greument la treballadora d’un bar. Els fets van succeir al voltant de la mitjanit, quan una dona va entrar en un establiment de la població i sense dir ni una paraula va agredir greument una treballadora, donant-li un fort cop amb un got de vidre que li va provocar un tall al pit.

A l’arribada dels agents de la Policia Local, l’agressora havia estat reduïda pels clients, i la persona ferida traslladada d’urgències al Centre d’Assistència Primària de Torredembarra, on va ser atesa de diverses contusions i va rebre punts de sutura. Amb tot, evoluciona satisfactòriament de les lesions sofertes.

Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder identificar i detenir ràpidament la presumpta autora de les lesions, essent aquesta una dona de 41 anys i veïna de Torredembarra, a la qual se l’atribueix un delicte greu de lesions.

Accident de circulació

Sobre les 11.30 hores del dia 25 de juny, es va produir un accident de circulació entre dos vehicles en la confluència dels carrers del Cap de Blanes i del Cap de Creus.

Les proves d’alcoholèmia practicades a ambdós conductors varen resultar negatives i del resultat de l’impacte, l’acompanyant d’un dels vehicles va resultar ferida si bé tot sembla indicar que evoluciona favorablement.

Tot apunta que la col·lisió es va produir perquè un dels conductors no va respectar la preferència de pas de l’altre.