.

Imatge de la Caminada Sostenible de l’any passat.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant se sumarà el dissabte 27 d’octubre a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, que enguany s’ha celebrat a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Per aquest dissabte, la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports han organitzat, amb la col•laboració de la Policia Local i de la Regidoria de Turisme, una pedalada popular a l’Hospitalet de l’Infant;  i una caminada popular a Vandellòs.

La pedalada popular de l’Hospitalet de l’Infant començarà a les 10 h i tindrà com a punt de sortida la Casa de la Vila. A la Plaça Drs. Gil-Vernet serà on s’iniciarà la caminada popular de Vandellòs, a les 17 h.

La Setmana Europea de la Mobilitat ·promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació”. Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament, tal com s’explica en la pàgina web de la Generalitat de Catalunya (mobilitat.gencat.cat/setmana).