.

.

TOTS 21

Imatge de l’Auditori Josep Carreras.

Els propers 9, 10 i 11 de juliol tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras una nova edició del Vila-seca Music Festival, un esdeveniment que aplega des de fa vuit temporades pianistes de reconegut prestigi. En aquesta edició obrirà el festival, el 9 de juliol, el duet pianístic “En blanc et noir” integrat per dues grans figures de la interpretació i la pedagogia del piano. Juan Lago i Belén Navarro han passejat el seu talent per tot el món i han estat dirigits per batutes com les del gran director Zubin Mehta.

El gran pianista Pierre Reach i director del festival serà a l’auditori el dimecres 10 de juliol amb un programa sobre la figura de L. v. Beethoven. Reach és un dels pianistes europeus més destacats, és actualment Professor Honoris Causa pel Conservatori de Shangai i professor a l’ESMUC. La seva activitat concertística és extraordinària, oferint concerts per les sales més importants de tot el món.

Vincenzo Balzani tancarà el festival el dijous 11 de juliol. Balzani és considerat un dels pianistes italians de més prestigi internacional. Ha enregistrat nombrosos treballs discogràfics i ha voltat per tot el món oferint recitals de piano. En el concert de Vila-seca també farà homenatge a Beethoven del que interpretarà quatre de les seves sonates per a piano.

El Vila-seca Music Festival donarà cloenda a algunes sessions pedagògiques sobre el piano que tindran lloc entre el 6 i l’11 de juliol. Classes magistrals i conferències a càrrec de Lago, Reach i Balzani tancaran una setmana pianística de primer nivell.

Tots el concerts seran a les 21.00 h i l’entrada és lliure. No obstant, l’organització demanarà la col·laboració del públic assistent als concerts amb el que en diuen “Entrada emocional”, el qual vol dir que a la sortida del concert cada persona fixarà el preu de l’entrada en funció de l’experiència viscuda.