.

.

TOTS 21

Més de 150 vehicles han copat la plaça Imperial Tàrraco. Foto: Cedida

Més de 150 vehicles van copar la plaça Imperial Tàrraco en una altra protesta el mes d’abril. Foto: Cedida

Una marxa lenta dels taxistes de tota la demarcació de Tarragona col·lapsarà el matí del proper dimarts 30 de maig els centres de Tarragona i de Reus, i la carretera que uneix les dues ciutats, i també la carretera de Salou. Es tracta d’una protesta per demanar un major control de les administracions públiques sobre l’actitivat de plataformes com Uber, que consideren “competència deslleial i il·legal”.

“Si bé algunes Agrupacions de taxistes han convocat aturades de 24 hores, l’Agrupació del Taxi provincial de Tarragona, respectant la seva posició, entén que això perjudica greument als seus usuaris i fins i tot pot ser contraproduent pel sector”, ha explicat l’agrupació en un comunicat.

La protesta es realitzarà en forma de marxa lenta a partir de les 10 hores, i la caravana, que es formarà al Pol.Ind.Francolí de Tarragona, passarà per la Plaça Imperial Tarraco, Font del Centenari, tornada cap a la Plaça i per l’Av. Roma agafar la T-11 en direcció a Reus. Un cop a Reus es farà un recorregut per Marià Fortuny, fins arribar al centre comercial La Fira, després pel C/Riera Miró, C/Cambrils, C/Francesc Macià i Carretera de Salou fins a les Quatre Carreteres, lloc on es dissoldrà la caravana i cada taxista tornarà a la seva localitat.