.

Pla general de la desena de persones que han tallat l’N340 per reclamar el desdoblament de l’autovia A-7. Foto: ACN

La plataforma ‘Si a l’autovia A-7’ reclama el desdoblament “immediat” de l’N-340, del tram d’uns set quilometres fins a Torredembarra. Una desena de persones han tallat durant cinc minuts aquest diumenge l’entrada de Tamarit, Altafulla, per fer sentir la seva veu, ja que es tracta d’una llarga reivindicació del territori. “El nostre esperit és que l’autovia sigui des de Castelló fins a la frontera, però com a mínim aquest tram que concentra tots els accidents de Torredembarra, Vendrell i Coma-ruga”, ha explicat el portaveu de la plataforma ciutadana, Marc Francesc.

Des de la plataforma ciutadana, remarquen que es tracta d’una via amb una alta accidentalitat i que és transitada per uns 30.000 vehicles diaris. El portaveu afirma que es tracta d’un “punt negre des de fa forces anys, com a mínim des del 2011 acumula accidents cada any”.

D’altra banda, són favorables a la gratuïtat de l’AP7 perquè asseguren que no desvirtua la demanda del desdoblament. La plataforma, creada recentment, compta amb el suport de les associacions veïnals, dels càmpings de la zona i dels partits polítics, segons han explicat els seus integrants.

ACN