TOTS 21

El Torredembarra és l'equip de moda de la primera catalana

El Torredembarra és l’equip de moda de la primera catalana

Una mica de tot pels equips tarragonins al grup segon de la primera catalana.

Segurament el que surt més reforçat de la jornada és l’UD Torredembarra. Els de Jose Izquierdo han tornat a guanyat i convencent. La Torre ha guanyat a domicili al Juventud 25 setembre per 0 a 4 i ja suma 39 punts a la classificació. Els torrencs han sumat tretze punts dels últims quinze possibles i ara mateix són l’equip de moda de la categoria amb una remuntada espectacular a la classificació.

A la zona tèbia de la jornada podem situar l’empat del Catllar. L’equip que entrena Àngel Garcia no ha pogut agafar el lideratge després d’empatar a dos gols amb el Viladecans. El Catllar veu a més a més com el Santboià li pren la segona plaça i ara s’ha de conformar amb el tercer lloc a la classificació amb el frec a frec que han de mantenir fins al final amb els del Baix Llobregat i amb El Morell.

Precisament El Morell de Pallarès ha estat la nota més desafinada de la jornada en caure per un contundent 0 a 3 davat del Reddis. Els blaus porten dues derrotes consecutives i tot i que segueixen sent líders han vist com les diferències quedaven reduides a la mínima expressió amb els seus perseguidors.

L’altra derrota i pràcticament sentència de la jornada ha estat la del Torreforta. Els tarragonins han caigut per 2 a 3 amb l’Igualada i tenen pràcticament els dos peus a la segona catalana.