.

Imatge del pilar de 8 amb folre i manilles de la Jove. Foto: Colla Jove

La Colla Jove de Tarragona està ‘on fire’. Després de la gran actuació de dissabte al Catllar, plaça amiga per excel·lència, on van descarregar el primer 4d9fa de la seva història, aquest diumenge han escollit l’Arboç per completar sense màcula el pilar de 8 amb folre i manilles per segon cop en només 24 hores. Ho ha fet en una diada de festa major de la població del Baix Penedès, en la qual han completat en primera ronda el 9d8; el 5d9f en segona (amb molta autoritat)  i el 3d9f en tercera. La cirereta l’ha posat el 5pd4.

El 9 de 8 completat per la Vella de Valls. Foto: Colla Vella de Valls

Els liles han tingut com a companys de plaça la Colla Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca i els locals Minyons de l’Arboç (4d7, 3d7, 2d6 i Pd5). Els de l’Alt Camp han volgut mostrar galons descarregant un pilar de 7 amb folre, que arrodonia una gran actuació repetint en primera ronda el magnífic 4 de 9 amb folre i pilar que ja va completar al Catllar, un 4 de 9 amb folre clavat i el 9 de 8. Com a punt i final, han descarregat un pde5 i 4pde4.

Imatge del 3d9 amb folre completat pels vilafranquins. Foto: Castellers de Vilafranca

Per la seva banda, els verds han desmuntat en segona ronda dos peus de 3d10fm (han prioritzat la seguretat) i han optat finalment per descarregar el 4 de 9 amb folre. En primera i en tercera han completat la torre de 9 amb folre i manilles  i el 3 de 9 amb folre, respectivament. Han tancat la seva participació amb sis pilars de 4.