TOTS 21

L’espai escollit va ser el Pati dels Tarongers de l’Hotel Gran Claustre.

Una cinquantena d’empresaris i comerciants d’Altafulla van celebrar aquest dilluns al Pati dels Tarongers de l’Hotel Gran Claustre la tradicional calçotada anual de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), que enguany canviava l’emplaçament de la finca del Castellot per aquest emblemàtic espai de la Vila Closa. Moltes cares noves de nous associats es van poder veure en aquesta trobada anual que serveix especialment, segons el president d’ATECA, Josep Maria Lloret, per establir noves relacions i nous contactes. Per part de l’Ajuntament d’Altafulla hi va assistir el regidor de Turisme i Comerç, Jaume Sànchez.

La nova junta directiva d’ATECA va fer un reconeixement especial a Lluís Canyelles, qui va presidir l’entitat durant més de 10 anys.

La nova junta directiva d’ATECA va fer un reconeixement especial a Lluís Canyelles, qui va presidir l’entitat durant més de 10 anys. Coincideix també que el seu negoci, el conegut Quiosc Lluís de la plaça dels Vents, al barri marítim, ha baixat la persiana per jubilació. Tot un referent de la premsa al municipi. D’altra banda, una de les properes accions que desenvoluparà ATECA serà la Fira d’Empreses, que es preveu que se celebri els dies 18, 19 i 20 de maig.