TOTS 21

Un vídeo emès a Antena3 i que circula per les xarxes socials mostra com el jove suposadament atropellat aquesta nit per la Guàrdia Urbana de Tarragona s’ha encarat al vehicle i s’hi ha enfilat quan aquest tractava de sortejar-lo en veure que li barrava el pas.

Quan el jove es trobava damunt del vehicle oficial, aquest ha apretat a córrer i el jove ha caigut per la part del darrera del vehicle. No hi ha hagut, per tant, atropellament. De fet, la Urbana ha accelerat per evitar ser rodejada pels manifestants que hi havia al lloc. Es fets han succeït durant la tercera jornada de protesta per l’empresonament del raper Pablo Hasél. 

La versió dels manifestants ha estat desmentida pel consistori i pel el vídeo que oferim a continuació.

L’Ajuntament de Tarrago ha sortit al pas de les interpretacions dels manifestants, que parlaven d’un atropellament, afirmant en un comunicat: ‘L’Ajuntament de Tarragona informa que una patrulla de la Guàrdia Urbana ha acudit al requeriment d’una altra dotació policial que estava fent tasques de control del trànsit en relació amb les protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasél. A l’alçada de la rotonda de l’avinguda Catalunya, a tocar de sant Antoni Maria Claret, un manifestant ha tallat el pas de la patrulla i s’ha enfilat damunt el vehicle policial. A continuació, i seguint els protocols policials, ha seguit la seva marxa per evitar ser rodejant pels manifestants’. Del fet, ‘no s’han reportat ferits’.

Redacció