.

.

TOTS 21

El vehicle bolcat a la llera del riu. Foto: TGN LEGENDS

El vehicle bolcat a la llera del riu. Foto: TGN LEGENDS

Quatre turistes que viatjaven en un vehicle de lloger s’han precipitat a la llera del riu Francolí al seu pas per Tarragona. Els fets han passat aquesta passada nit quan un Renault Arkana elèctric ha patit un accident de trànsit en el moment en què accedia al pont del riu que dona accés a l’avinguda Ramón y Cajal. El cotxe, que circulava en direcció al centre de la ciutat per motius que encara es desconeixen, ha impactat contra la tanca de seguretat del pont arrencant sis metres d’aquesta tanca i ha acabat caien a la llera del riu.

L’avís s’ha registrat cinc minuts abans de les onze de la nit d’aquest dijous. Fins al lloc dels fets s’han apropat diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, vehicles dels Mossos d’Esquadra, ambulàncies del SEM i quatre dotacions dels Bombers.

Tot i que el cotxe ha quedat completament girat, els quatre ocupants només han patit ferides menys greus i han estat traslladats amb ambulància als dos hospitals de Tarragona: el conductor del vehicle i un dels ocupants a Joan XXIII i els altres dos a Santa Tecla.

A causa de l’accident s’hauran de reposar 6 trams de barana i 9 pals de subjecció.

La Guàrdia Urbana de Tarragona s’ha fet càrrec de la investigació.