.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM.

Imatge d’arxiu d’una ambulància del SEM.

El Servei Català de Trànsit informa que ahir al vespre es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera T-704, al punt quilomètric 3, a l’Aleixar (Baix Camp), en direcció Maspujols. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.30 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una envestida lateral entre dos turismes. A conseqüència del xoc el conductor d’un dels dos vehicles va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’hospital Joan XXIII on va morir al cap d’unes hores. Es tracta de J.G.D., de 24 anys i veí de Reus. A més, tres persones més van resultar ferides i traslladades també a l’hospital Joan XXIII, dues en estat menys greu i una lleu.

Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via i a fer desviaments per la TP-7013, es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 23 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Redacció