.

.

TOTS 21

El nou enllumenat simula uns estels i ofereix un marc idoni, amenitzat per una música d’ambient nadalenc, per animar a caminar sota els estels. Foto: Port

Tot i que el Port de Tarragona ha considerat oportú ajornar la majoria de les activitats incloses dins del programa ‘Un Nadal de Somni’ atesa la situació actual de la pandèmia amb un notable increment dels casos de contagi per la covid-19, es mantenen algunes activitats amb aforament limitat i seguint les pautes recomanades per la Generalitat per garantir la seguretat del públic que hi assisteixi, com ara els passejos màgics en golondrina, les visites guiades al nou Museu del Port, o l’exposició al Tinglado 2 de Gervasio Sánchez.

Enguany el Moll de Costa estrena una singular il·luminació nadalenca que convida a passejar. El nou enllumenat simula uns estels i ofereix un marc idoni, amenitzat per una música d’ambient nadalenc, per animar a caminar sota els estels. Tot un goig estar al costat del mar i poder gaudir dels estels lluents.

El Port de Tarragona, des de la setmana passada, va iniciar a l’Escala Reial, els passejos màgics a la golondrina, una activitat gratuïta per a tot públic i que cal reservar des del web Entradium. Les sortides seran a les 11.30 hores i a les 12.30 hores els dies 31 de desembre de 2021 i el 2, 3 i 4 gener de 2022.

Amb un recorregut circular, els passejos en golondrina són una gran experiència per aquelles persones que vulguin redescobrir el Port de Tarragona des del mar. Des de l’embarcació es podrà gaudir de la façana de la vila marinera del Serrallo i endinsar-se a la mar per veure els molls, les instal·lacions portuàries i el nou moll de Balears.

El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas per pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant. Des de les grans esplanades de vehicles als molls d’Andalusia, Cantàbria i Galícia, fins a les sitges del moll d’Aragó i de Reus, passant al costat d’un altre símbol tarragoní, el far de la Banya, és tota una experiència per compartir amb la família.

Darrers dies per contemplar l’obra de Gervasio Sánchez

Fins al diumenge 9 de gener de 2021 restarà oberta l’exposició fotogràfica ‘Activistes per la vida’ del fotoperiodista Gervasio Sánchez. La mostra ha estat impulsada per l’associació Entrepobles amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i es pot contemplar al Tinglado 2. És una mostra sobre la vida de 40 activistes per als drets humans i ambientals a l’Amèrica Central. Recull el treball que va fer Gervasio Sánchez a Guatemala i Hondures, entre el 2018 2019, a través de fotografies, textos i videoentrevistes. L’horari de totes les exposicions és de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Diumenges i festius d’11 a 14 h. Dilluns tancat. L’accés és lliure.

Redacció