.

.

TOTS 21

Pla general d’un sanitari entrant a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Foto: Anna Ferràs

El Departament de Salut ha confirmat un nou positiu per covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma catorze. El nou cas correspon a una veïna de Torredembarra de 22 anys amb símptomes lleus i en aïllament domiciliari. És la parella del noi de 26 anys confirmat dijous en aquest municipi.

Segons Salut, es mantenen els sis casos positius a les Terres de l’Ebre que s’han comunicat aquest divendres al matí. Es tracta de cinc persones d’una mateixa unitat familiar de Tortosa, una de les quals està ingressada a l’hospital Verge de la Cinta, i una veïna d’Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari. Això ha obligat a aïllar 18 professionals sanitaris per precaució.

A banda dels dos positius a Torredembarra i els sis a Tortosa, els altres casos confirmats són el d’una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l’hospital del Vendrell; una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny, a Cambrils; una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.