.

.

TOTS 21

La gala internacional de màgia. Foto: Cedida

La Canonja ha celebrat, del 19 al 22 d’octubre, els divuit anys de les Jornades de Màgia “Impossible” amb un miler d’espectadors que han pogut gaudir de les actuacions d’il·lusionistes de renom a escala internacional. Un festival màgic plenament consolidat gràcies a un públic fidel que any rere any gaudeix de nous espectacles de qualitat amb un gran component d’originalitat.

La maga argentina Silvana va oferir el tret de sortida per donar pas a un dels plats forts del festival, la gala internacional de màgia amb les actuacions del francès Jimmy Delp, l’italià Julian de Rosa, el madrileny David Diaz i els catalans Cia Mag Nani i Shado. El tarragoní Mag Gerard va ser el mestre de cerimònies d’aquest gran espectacle de màgia especialment creat per a ser representat al Teatre Municipal Orfeó Canongí.

Borja Montón va presentar per primer cop a Catalunya, en aquest cas a l’Orfeó, el seu espectacle “Ilusiónate”. El mag resident a la Gran Via madrilenya, va aconseguir l’entrega del públic familiar amb un argument emotiu que anava enfilant els diferents elements màgics, entre els quals destacaven els diferents trucs amb cartes de Pokemon que van fer les delícies de molts nens i nenes.

Els espectacles de carrer de Tor Magoa i Dani Garcia (Don Gelati) van completar el cartell d’artistes juntament amb la companyia “El gat pentina” per omplir d’il·lusió els carrers de la Canonja.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja valora molt especialment aquesta majoria d’edat del Festival de Màgia Impossible pel fet de considerar-la la consolidació de l’objectiu principal en el moment de la seva creació, situar el poble com un element vertebral dels festivals de màgia més importants de Catalunya.

V.Tapias