.

.

TOTS 21

Més d’un miler de persones van poder gaudir d’un tast dels productes gastronòmics més típics de Catalunya. Foto: Ajuntament

Salou acull, amb èxit, des de diumenge, 24 d’abril, les jornades de convivència 2022 de l’ONCE. Ahir dimecres, a la tarda, la plaça de les Comunitats Autònomes va ser la seu de la celebració ‘Catalunya, al paladar’, on més d’un miler de persones van poder gaudir d’un tast dels productes gastronòmics més típics de Catalunya, com la botifarra a la brasa amb pa torrat, els fruits secs, el cava, els embotits i la rebosteria.

Les persones assistents van arribar a la plaça a ritme de xaranga. A més dels tastos, la jornada gastronòmica va comptar amb un repertori musical d’havaneres.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que la presència a Salou dels participants a les jornades de convivència de l’ONCE “representa un repte per continuar avançant cap a la consolidació d’un municipi turístic inclusiu; adaptat a la diversitat de les necessitats i capacitats; adequat a les condicions de mobilitat, tant dels nostres residents com dels visitants”. Així, “volem ser un referent d’espai públic exemplar en accessibilitat universal, per, en definitiva, oferir una ciutat hospitalària, còmoda, amable i habitable per a totes les persones que pateixen alguna disfunció o discapacitat visual”.

En relació al turisme, segons ha assenyalat, “hem iniciat el camí per anar consolidant Salou com una destinació vacacional i d’oci moderna i competitiva” i “que ha fet una gran aposta per aquells projectes i models de gestió turística i urbana que ens situïn en la primera línia del turisme intel·ligent, sostenible i responsable, comprometent-nos amb la renovació i transformació de l’espai públic, recuperant la ciutat per a totes les persones”.

Ahir a la tarda, l’alcalde va saludar, personalment, el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda; i el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, amb els quals va intercanviar punts de vista sobre el turisme inclusiu. Granados va assistir a l’acte de la plaça de les Comunitats Autònomes acompanyat de diversos regidors i regidores de Govern, com Julia Gómez, Xavier Montalà, Hèctor Maiquez i Pedro Madrona.

Redacció