.

La manca d’encert en moments clau i la poca activitat defensiva en certes fases del partit van deixar sense opcions als del Serrallo. Foto: CBT

Derrota de l’Ibersol CBT en un partit amb un mal tercer quart, amb molt poc encert, que va minvar les opcions dels tarragonins davant el Pajarraco Santfeliuenc, que fins al descans havien fet un bon partit. La manca d’encert en moments clau i la poca activitat defensiva en certes fases del partit van deixar sense opcions als del Serrallo. Els més destacats per part visitant van ser Doche amb 16 punts i 14 de valoració i Ewulu amb 8 punts i 8 rebots per 13 de valoració.

Inici amb intenció, Doche no podia rematar al pal baix, i els locals aprofitaven el contraatac per materialitzar la primera cistella del partit. Berni ho parava després de dues pèrdues de pilota que facilitaven l’anotació dels barcelonins (7-1). L’inici del partit era dominat completament pels locals que es mostraven molt més intensos i incisius, mentre que els tarragonins semblava no haver entrat al partit en les millors condicions. Doche amb un triple aconseguia la primera cistella en joc dels blaus, Duch després d’una bona defensa i al contraatac aconseguia un altre triple (11-7). Semblava canviar el signe del partit amb l’entrada d’Estebanell en la direcció obtenint un parcial de 0-11 amb 5 punts del Gerard (11-12). Ewulu convertia el 2+1 i el partit s’igualava en el marcador, i els blaus (de rosa ara) aconseguien recuperar la pilota i Buscail posava per davant als visitants. Gran esmaixada de Mendes al contraatac i millor defensa del mateix Mendes amb un tap a Zanca. El final del primer quart arribava amb un marcador de 18-19

Els locals arrencaven posant-se per davant ràpidament, però els de Tarragona seguien el rastre del partit, l’entrenador local demanava temps mort. Gerard Estebanell continuava sublim en la direcció i aconseguia el seu segon triple (23-29). Nova cistella de Mendes al palmejar una pilota i màxim avantatge dels visitants (23-31). Dos triples consecutius locals tornaven la igualtat en el marcador. Tornava el cop Buscail amb una esmaixada. Els locals aconseguien una cistella per deixar el marcador en només un punt i Berni demanava temps mort. Els locals aprofitaven un dels dos tirs lliures i s’arribava al descans amb igualtat total en el marcador (42-42).

La tornada de vestidors continuava amb la mateixa tònica d’igualtat que durant els vint primers minuts. Doche trencava el parcial en contra i tornava a ajustar el marcador amb un triple (52-49). Els visitants no trobaven l’encert necessari per seguir en el marcador i els locals obrien una petita escletxa (56-49) i Berni demanava temps mort. Moment de domini local en el qual els tarragonins no podien igualar el nivell físic ni encert. Triple de Brià per posar una distància de dotze punts en el marcador, i els visitants no trobaven el camí a cistella (64-49). Berni Álvarez demanava temps mort. El final del tercer quart arribava amb un marcador de 68-52.

Els últims 10 minuts començaven amb dues bones accions de l’Ibersol que finalitzaven amb cistella. Malgrat això l’intercanvi de cistelles no era favorable. Doche aconseguia un altre triple pel seu compte particular, però no era suficient per acabar d’enganxar-se en el marcador. Un segon triple consecutiu, en aquest cas, d’Adrià Duch que semblava tornar a retrobar-se amb l’encert. Domínguez aprofitava dos tirs lliures per eixugar renda en el marcador (75-63), però Codinachs des del triple tornava a complicar les coses. Contestava Nico des del triple per tornar als dotze punts a manca de 2 minuts. Moment triple del partit on també contestaven els locals. Finalitzava el partit amb un marcador de 87-66.