.

L'anterior president del Nàstic, Xavier Salvadó

L'anterior president del Nàstic, Xavier Salvadó

La recaptació que el Nàstic va fer diumenge amb la venta d’entrades al Nou Estadi ha quedat embargada per un jutge a petició de l’expresident del Consell d’Administració grana, Xavier Salvadó, informa el Diari Més.

D’aquesta manera, el club no podrà disposar del taquillatge que va fer diumenge amb el partit d’anada d’ascens a Segons Divisió. L’auto es va dictar el passat 5 de juny, segons el rotatiu, i servirà per cobrir una part dels gairebé 140 mil euros que Salvadó reclama com a deute al club, per préstecs que hauria oferit durant el seu mandat per cobrir despeses diverses.

El Nàstic va ser condemnat fa uns mesos a pagar gairebé 80 mil euros a Xavier Salvadó pel préstec i aquests 140 mil serien per la demora. El mateix diari informa que el club afirma que Salvadó els deu 45 mil euros, que també ha de liquidar per partides com llotges, publicitat, etc. i que aquest afirma que correspon a la seva empresa Armengol-Salvadó ja no activa, un fet amb què el club hi està en desacord ja que “si Salvadó va avançar uns diners que ningú va obligar a posar i el club, amb bona voluntat, accedeix a pagar-li, aquest també s’ha de fer responsable d’una sèrie de serveis que va contractar i dels que ara no en vol sentir parlar”.