.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un partit del Racing de la passada temporada. Foto: Tarragona21

Un jugador del Racing Bonavista, Adrián Hurtado, ha estat agredit amb gran violència un cop acabat el derbi del grup 2 de Tercera Catalana que ha enfrontat aquesta tarda a Bonavista els dos equips, i que ha acabat amb victòria local per dos gols a un, segons ha sabut Tarragona21.

L’agressió s’ha produït fora del camp, quan Hurtado es dirigia amb la seva companya al seu cotxe. Testimonis indiquen que un jugador del Camp Clar, que hauria estat identificat, se li ha acostat pel darrere i l’ha agredit amb molta violència a la boca. El jove jugador ha caigut a terra i ha hagut de ser evacuat per una ambulància al CAP de Joan XXIII. Justament, aquesta nit havia d’anar a treballar.

Fonts del Racing han afirmat que tant l’agredit com el club presentaran denúncia judicial i el club ho denunciarà també als mitjans de comunicació. La denúncia s’ha fet efectiva durant la nit a la Comisaria dels Mossos de Camp Clar, han indicat les mateixes fonts. Els Mossos d’Esquadra s’han personat al camp un cop conegut el cas. Un elevat nombre de jugadors del Camp Clar procedeixen del Racing Bonavista. El derbi d’aquesta tarda havia transcorregut sense més incidències, afirmen testimonis del partit.

El president del Camp Clar, Pedro Manquillo, ha afirmat a Tarragona21 “desconèixer” el que havia passat acabat el partit. “Me n’he anat a casa i no sé res del que ha passat”, ha declarat aquesta nit. Manquillo ha “lamentat” que hi hagi hagut una agressió, però n’ha exculpat el club: “Si es un fet produït fora del camp i l’autor de la mateixa no duia la samarreta de l’equip, no en tenim responsabilitat, ha dit. Manquillo ha coincidit que el partit “ha estat net per ambdues parts”.