.

.

TOTS 21

Bruno Mompeán és un jove murcià de 16 anys. Foto: GoFundMe

Bruno Mompeán és un jove murcià de 16 anys. Foto: GoFundMe

Bruno Mompeán és un jove murcià, estudiant de segon de batxillerat, amb un somni que està a punt de complir. Mompeán és un geni de les matemàtiques i sempre ha volgut estudiar en unes de les universitats més prestigioses del món, Oxford. El seu talent amb les matemàtiques ha fet que la universitat d’Anglaterra li hagi concedit una plaça per a estudiar, tal com avança El Español.

L’únic problema que té és el preu de la matrícula. I és que el jove necessita 42.420 euros per a poder costejar-se els estudis, una xifra que s’escapa del poder adquisitiu de la seva família, que encara que asseguren estar molt contents amb la notícia, no poden fer front a aquesta despesa. El jove, però, no s’ha quedat de braços plegats i ha iniciat una campanya de micromecenatge per recaptar aquests diners. El primer termini per presentar la matrícula finalitza el pròxim 8 de juny. Així doncs, Bruno Mompeán té tan sols un mes per recaptar aquesta quantitat.

Les despeses de la matrícula, però, no són les úniques a les quals haurà de fer front aquesta família. Cal sumar el cost de la residència on s’allotjarà el jove murcià, uns 12.500 euros, segons apunta, les despeses que tingui allí durant un any i els bitllets d’avió’. El jove ha aconseguit ja un gran repte, ser admès una universitat que rep 28.000 sol·licituds a l’any i només n’accepta 3.000. Ara només cal esperar per saber si Bruno Mompeán aconsegueix els diners i pot complir el seu somni.