.

Imatge de la final, disputada aquesta tarda a Lloret de Mar. Foto: Real Federación Española de Patinaje

El Reus Deportiu ha perdut la final de la Supercopa d’Espanya davant el FC Barcelona per 4-1 i no ha pogut reeditar el títol. El partit, disputat aquesta tarda a Lloret de Mar, ha estat més igualat del que reflecteix el marcador i ha arribat al descans amb un avantatge mínim dels blaugranes (1-0) gràcies a un gol de Helder Nunes. El jugador portuguès del Barça ha aconseguit el 2-0 al minut 33. Raül Marín, que ja va ser clau a la semifinal amb quatre gols davant el Liceo, ha retallat distàncies només segons més tard i obria la final.

Però a partir d’aquest moment, els barcelonins han posat la directa i un minut més tard Nunes arrodonia la seva gran actuació marcant el 3-1, que dificultava qualsevol reacció reusenca, i al minut 49 Pau Bargalló feia el quart i definitiiu gol dels blaugranes.