.

.

TOTS 21

Cotxes de la policia de Torredembarra (Arxiu). Foto:Aj Torredembarra

Cotxes de la policia de Torredembarra (Arxiu). Foto:Aj Torredembarra

La Policia Local de Torredembarra va detenir, el passat dissabte a la matinada, un jove de 22 anys d’edat, A.M.M.A, i veí de Torredembarra, al qual se li atribueixen els delictes de lesions i entrada en habitatge aliè, així com un falta de danys.

Els fets van succeir al volant de les sis de la matinada quan els veïns del carrer Major van alertar de forts cops a la zona. En arribar al lloc dels fets, les dotacions policials van observar la porta trencada d’un habitatge i una forta baralla a l’interior.

Les víctimes són una noia i un noi de 33 anys i veïns de Torredembarra, els quals van ser traslladats en ambulància al Centre d’Atenció Primària de Torredembarra, per ser tractats del cops que presentaven.

La Policia Local va detenir també , el passat 5 gener, tres persones com a presumptes autores d’un delicte de furt a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer (c. Pallars Jussà), del qual es van endur una càmera fotogràfica digital i diverses targetes, així com per un delicte de furt d’ús de vehicle a motor, en grau de temptativa, ja que van ser sorpresos pels agents de la Policia Local en el moment en què duien a terme el fet. Aquesta última acció policial va produir-se gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un veí de la zona va alertar a la comissaria de Policia Local mitjançant trucada telefònica en sentir els cops ocasionats pels presumptes autors del fet al vehicle.

Els autors dels dos robatoris, que responen als noms de Adrian V. (major d’edat), Marius Gheorghe R. (major d’edat) i G.R. (menor d’edat), van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell i la Fiscalia de Menors, respectivament.

Tant el vehicle com els objectes personals que se’ls va intervenir han estat retornats als seus propietaris, els quals van denunciar els fets davant la Policia Local.