.

La darrera detenció de la Guàrdia Civil a Camp Clar.

La darrera detenció de la Guàrdia Civil a Camp Clar.

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimecres una persona amb una ordre requisitòria i en va identificar 80 més durant un dispositiu en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de la ciutat per detectar infraccions de caràcter fiscal. A més, es van inspeccionar dos establiments i es van identificar 20 vehicles, tres ciutadans estrangers en situació irregular i es van imposar 13 denúncies administratives. En la primera fase, el cos armat va establir un control en diferents accessos a la ciutat es van identificar 40 persones i 20 vehicles, a més d’un ciutadà d’origen paquistanès indocumentat. En una segona fase, amb la Guàrdia Urbana, es van inspeccionar els dos establiments del barri del Camp Clar.

Com a resultat d’aquesta segona fase, es van identificar 40 persones, el que va permetre la detenció d’una persona amb una ordre requisitòria i la localització de dos ciutadans d’origen magribí, en situació irregular, que, com l’identificat en la primera part de l’operatiu, van ser traslladats a la comissaria de la policia espanyola.

Pel que fa les denúncies administratives, dues van ser per contraban, una per immadurs -en tenir peixos que no complien la mida reglamentària-, vuit per tinença de substàncies estupefaents per al consum i dues per estrangeria.