.

.

TOTS 21

Imatge d’aquest matí a Tarragona. Foto: Tarragona Ràdio

Un detingut a la Part Alta per tràfic de drogues. S’ha dut a terme en el marc del dispositiu VIBIO, conjunt entre Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona. L’operació s’ha fet al carrer del Carme a primera hora del matí d’aquest dijous.

En l’entrada a domicili s’han localitzat uns 1500 euros, diversos tipus de substàncies (marihuana, haixix), joies, un patinet elèctric i una vintena de telèfons mòbils. Aquesta és la vuitena actuació de salut pública amb detinguts a la Part Alta, informen els Mossos.

L’arrestat és un repartidor habitual de droga que es desplaçava precisament en patinet elèctric per moure les substàncies estupefaents. En el marc de l’operatiu, els Mossos també han desplegat la unitat canina.

D’altra banda, aquest matí hi ha hagut un patrullatge conjunt pels carrers de la Part Alta per part dels dos cossos policials. La Guàrdia Urbana ha realitzat 16 identificacions, dues denúncies segons les ordenances municipals per arma prohibida, dues denúncies per consum d’alcohol a la via pública, un denúncia per ITV caducada i s’ha retirat un vehicle per infracció d’estacionament. Mossos d’Esquadra ha realitzat nou identificacions