.

.

TOTS 21

 

Rodri i Garai a la gespa del Nou Estadi. El tècnic grana aguanta la tercera equipació amb la bandera de la ciutat, que serà la utilitzada pels tarragonins aquest diumenge.

Trobada de família entre els entrenadors del Nàstic i del CF Reus Deportiu aquest matí a la gespa del Nou Estadi. Bon rotllo entre Rodri i un Aritz López Garai que no podrà estar a la banqueta visitant diumenge a partir de les 18.00 hores per sanció. El substituirà el seu segon, Xavi Bartolo. El que es viurà és un derbi, i els resultats passats no importen. Malgrat això, les tendències són clares: Els tarragonins guanyen valor a la borsa de futuribles i els roig-negres comencen a jugar amb foc.

El tècnic local valorava els reusencs com un equip “que sap rendibilitzar els seus gols”, mentre López Garai considerava els tarragonins com “un enemic temible” després de la reacció pilotada per Rodri. “El partit no tindrà un clar dominador”, assenyalava el grana, amb un estat d’ànim “de felicitat” per la victòria a casa de l’Osasuna aquest dijous però fent tot el possible per tocar de peus a terra. “No hem de pensar en com estem classificats ni ells ni nosaltres. Som dos equips molt parells i serà un encontre complex”.

“Per primer cop arribem a jugar davant la nostra afició amb la tranquil·litat de la taula”, reconeixia Rodri. Un fet possible gràcies a l’esforç dut a terme “tant en l’àmbit físic i mental”, per l’equip després de tornar de Nadal. “Hem fet una espècie de minitemporada per acabar d’assimilar conceptes i l’equip ha estat capaç de sumar els punts que necessitàvem”, afirmava.