.

.

TOTS 21

El programa se celebrarà a la Sala Green de Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera, 1r pis).Foto: Ajuntament de Tarragona

Tarragona Impulsa organitza el 13 de desembre a les 10.30h. un debat radiofònic en directe sobre el patrimoni documental. L’objectiu és debatre la seva missió, la importància de la preservació del patrimoni i la demanda de nous perfils professionals del sector i noves tendències de futur. L’espai Tabacalera acollirà aquest debat.

Es tracta d’un debat principalment divulgatiu i de sensibilització, en el que participaran diferents agents locals del sector del patrimoni. En aquest sentit, es debatrà sobre la gran rellevància de la tasca que duen a terme els arxius i l’enorme contribució en la preservació del llegat de la nostra cultura i identitat com a ciutat. També es donarà a conèixer les noves oportunitats i la demanda de nous perfils laborals relacionats amb l’aplicació de les noves tecnologies en aquest camp.

Aquesta iniciativa va adreçada a estudiants de grau i professionals del sector; així com a la ciutadania en general. El programa se celebrarà a la Sala Green de Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera, 1r pis)