.

.

TOTS 21

Captura de pantalla d'un vídeo a xarxes socials.

Captura de pantalla d’un vídeo a xarxes socials.

Es podria dir que són danys col·laterals de la tasca dels Mossos d’Esquadra i, afortunadament, la història no ha acabat en tragèdia i ha resultat ser simplement un fet curiós. Un cotxe dels Mossos d’Esquadra que estava circulant en sentit contrari quan perseguia un lladre va atropellar un motorista al districte de Sant Gervasi de Barcelona.

Els fets van passar dilluns a la tarda quan els Mossos van rebre l’avís d’un robatori en un domicili de Sant Gervasi. Eren prop de les set de la tarda i l’escenari, la plaça de John F. Kennedy. El cotxe patrulla, amb les llums posades, estava perseguint un lladre que acabava de cometre un robatori en un pis de la zona. El sospitós estava intentant escapar corrent pel carrer i el vehicle policial circulava a poca velocitat per la via, encara que, per poder atrapar al delinqüent, va sortir de la rotonda per un carrer en sentit contrari, per on venia una motocicleta. Ni els agents ni el motorista van poder esquivar-se i van protagonitzat un xoc que va acabat amb el motorista per terra amb ferides de caràcter lleu. El fet que la patrulla anés a poca velocitat va evitar mals majors.

Les xarxes socials es van fer ressó del succés.

Els mossos van donar assistència immediatament al motorista cridant al servei d’emergències perquè enviessin una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). En arribar, els sanitaris van atendre el ferit i no es tem per la seva vida. Mentre alguns dels agents romanien amb l’home accidentat, uns altres van poder atrapar el lladre, que va quedar detingut acusat de robatori. La Guàrdia Urbana de Barcelona, requerida en l’escena de l’accident, ha obert una investigació per determinar les circumstàncies exactes d’aquest accident.

V.Tapias