.

.

TOTS 21

La Jove Capella Reial de Catalunya actuarà el pròxim dissabte. Foto: Cedida

El cicle de Primavera Musical a Vistabella està a punt d’arribar al final. Aquest pròxim dissabte 4 de novembre, es tanca el cicle amb un concert de luxe, el de la Jove Capella Reial de Catalunya, que començarà a les 20.30h.

Coneguda com una de les millors formacions de música antiga, interpretarà la Missa de Difunts de Cristóbal de Morales, considerada una de les grans obres hispàniques del segle XVI.

L’alcalde de la Secuita, Eudald Roca, ha explicat que “tenim un concert excepcional per acomiadar la Primavera Musical. A més, el format, que posa la Jove Capella Reial de Catalunya al centre de l’església i el públic al seu voltant, el convertiran en un espectacle de luxe”.

Roca ha comentat que aquesta formació “tenia moltes ganes d’actuar a l’esglèsia del Sagrat Cor de Vistabella. L’edificiació en si i la seva sonoritat fan que molts dels grans vulguin venir a tocar aquí”.

Així, davant de 150 persones, l’aforament màxim de l’església, aquesta formació iniciativa de Jordi Savall i Lluís Vilamajó, posarà la cirereta del pastís d’aquesta Primaver Musical de Vistabella.

Les entrades es poden comprar a la web del festival: primaveramusicalvistabella.com.

V.Tapias