.

Els esportistes van practicar-hi diverses activitats

Els esportistes van practicar-hi diverses activitats

Cambrils Park Resort s’especialitza en el món de l’esport i del Fitness. El passat dimarts 5 d’agost es va omplir de professionals i amateurs de l’esport en motiu del primer Training Day. Aquest acte es va realitzar per celebrar l’obtenció de la llicència oficial per realitzar Body Combat, una de les activitats registrada a Les Mills, marca corporativa reconeguda com la número 1 a nivell mundial.

Això permetrà que dintre les nostres instal·lacions es pugui realitzar aquesta activitat esportiva garantint la seva professionalitat. Els participants es van aplegar a la Sala de Convencions de Resort, que es va equipar especialment per a l’ocasió. Allí, es van dur a terme les activitats del Training Day: un total de 90 minuts d’exercici físic en el que es va poder gaudir del Savage Train, un entrenament intervàlic de gran intensitat creat per dos entrenadors de la casa, i el Body Combat, el popular exercici cardiorespiratori originari de Nova Zelanda i inspirat en arts marcials d’alta intensitat.
El resultat va ser molt exitós i s’augura que per la propera edició del Training Day, datada pel dia 26 d’agost, es torni a assolir el ple d’assistència. En aquesta segona edició es realitzaran les activitats de Body Combat Remember 43 i Booiaka®, un nou programa de Fitness i ball que combina coreografies enèrgiquesi entretingudes amb els últims èxits musicals de tot el món.