.

.

TOTS 21

Les jornades estan dirigides a pares, mares i professionals del món educatiu.

‘Talent, tots en tenim. T’atreveixes a trobar el teu?’ Sota aquest títol el Centre tarragoní Excellence, dedicat a identificar les capacitats dels alumnes i el seu talent, presenta les II Jornades d’Altes Capacitats que tindran lloc el 17 de març al Teatret de El Serrallo.

Les jornades estan dirigides a pares, mares i professionals del món educatiu i comptaran amb un programa que tractarà el talent des de diferents perspectives a través de conferències i taules rodones. ‘Cómo trabajar las Altas Capacidades en el aula a partir de las inteligencias Múltiples’, ‘Desarrollo del Talento creativo’ i “La doble excepcionalidad’ són algunes de les ponències que es presentaran durant la jornada que s’iniciarà a les 9 h i finalitzaran a les 19.30 h.

El preu d’inscripció a les jornades és de 40€ per persona amb un descompte del 50% pel segon inscrit. Els interessats poden consultar el programa al complert i realitzar les inscripcions al telèfon 640 80 17 36, al correu electrònic info@centroexcellence.com o al web del mateix centre www.centroexcellence.com.