.

.

TOTS 21

Aquest dijous 26 d’octubre tindrà lloc el Taller de Turisme ‘Resposicionament estratègic per aconseguir una marca rellevant’ impartit per Pedro Torrabadella, expert en branding, màrqueting i comunicació i CEO de CREABARCELONA Marketing & Comunication Agency, en dues sessions una a Costa Daurada, de 10 a 13.30 hores a Vila-seca, i una a Terres de l’Ebre, de 16 a 19.30 hores a Tortosa.

El taller, organitzat pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia i el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, pretén treballar amb empreses, patronats de turisme, professionals i gestors els processos per revisar l’estat actual de la marca en un entorn dinàmic que evoluciona constantment. El taller se centrarà de forma pràctica en aprendre a detectar canvis necessaris de posicionament en una marca ja existent, per aconseguir mantenir-se com una marca diferenciada i rellevant.

Aquesta acció formativa aprofundeix en els aspectes de branding i posicionament de marca que s’estan treballant enguany per part del Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del PCT de Turisme i Oci i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Per això s’hi treballaran aspectes com la cerca de nous enfocaments per a serveis i productes, l’anàlisi del mercat i l’entorn competitiu, com trobar el posicionament adient per a la marca, el procés per revisar els atributs de marca i com trobar la diferència que ens fa rellevants.

Queden disponibles les últimes places per participar al taller, que són limitades, per ordre d’inscripció, i es poden realitzar a través del correu electrònic inscripcions@pct-turisme.cat .

La sessió de Costa Daurada se celebra a Vila-seca, a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, i la sessió de Terres de l’Ebre, a Tortosa al Campus Terres de l’Ebre de la URV.

El taller s’inclou dins els actes de celebració aquest 2017 de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.