.

.

TOTS 21

Crear des dels sentits, Dibuix artístic, Dibuix digital amb Illustrator, Dibuix digital amb Photoshop, Pack Adobe, Gravat i Ceràmica són els cursos monogràfics que ofereix aquest curs

Crear des dels sentits, Dibuix artístic, Dibuix digital amb Illustrator, Dibuix digital amb Photoshop, Pack Adobe, Gravat i Ceràmica són els cursos monogràfics que ofereix aquest curs

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ja ha iniciat el curs 2019-2020. A més dels cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny, cada any complementa la seva oferta formativa amb diversos cursos monogràfics sobre art i creativitat, que es poden cursar sense tenir coneixements previs, en horari de tarda. La matrícula per accedir-hi ja està oberta, però encara queden algunes places disponibles.

Crear des dels sentits, Dibuix artístic, Dibuix digital amb Illustrator, Dibuix digital amb Photoshop, Pack Adobe, Gravat i Ceràmica són els cursos monogràfics que ofereix aquest curs el centre amb l’objectiu d’aprofundir en diverses disciplines artístiques. A més, l’oferta d’aquest tipus de formació la completa el curs Preparatori a les proves d’accés, on es repassen aspectes artístics, conceptuals, creatius, creatius i tècnics que es requereixen per accedir als qualsevol dels set cicles formatius de grau superior en arts plàstiques i disseny que es poden cursar al centre.

Els cursos, que s’inicien la primera setmana d’octubre, no requereixen cap titulació prèvia; per tant estan oberts a qualsevol persona que tingui inquietuds artístiques. Tota la informació sobre l’oferta de cursos monogràfics es pot consultar en aquest enllaç: https://www.dipta.cat/eadt/monogr%C3%A0fics.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona és un centre educatiu que forma professionals preparats per assumir els reptes i les exigències del món professional, en el marc d’una comunitat educativa, un equip docent format per professionals de prestigi i equipaments i recursos de primer nivell.