TOTS 21

Josep Maria Prats, a l'esquerra, amb Albert Abelló i Jordi Sendra. Foto: Tarragona21

Josep Maria Prats, a l’esquerra, amb Albert Abelló i Jordi Sendra. Foto: Tarragona21

El regidor d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) Josep Maria Prats «desconeix» si  haurà d’abandonar la regidoria i deixar Unió sense representació a l’Ajuntament de Tarragona. En declaracions a Tarragona21 arrel de la crisi de trencament entre UDC i CDC, Prats -número 2 de la llista d’Albert Abelló- ha dit que «fins demà (dijous) no sabrem què cal fer». Declaracions que no s’ajusten a les de Martí Barberà, president d’ Unió a la intercomarcal de Tarragona, que ha declarat a aquest mitjà que «a nivell municipal no passarà res perquè la federació no es trenca». Barberà ha afirmat que malgrat que «sortim del govern hi ha el suport municipal».

Prats ha afirmat que «ens arriben informacions contradictòries, i uns afirmen que cada regidor decidirà què ha de fer, altres que serà el comitè local qui decideixi», ha continuat dient. Prats té molt clar una cosa: «Hem dec al partit i faré el que el partit digui».

UDC ha decidit abandonar el Govern de la Generalitat i així ho ha anunciat a primera hora de la tarda de dimecres davant l’ultimàtum llançat per CDC sobre el seu pronunciament al respecte del procés sobiranista.

Pocs minuts abans de les declaracions de Prats a Tarragona21, el conseller d’Interior, el democristià Ramon Espadaler, havia afirmat que la marxa dels tres consellers d’Unió del Govern  «no afectarà l’estabilitat municipal».

Q. P. C. / J. G.