.

L'alcalde Ballesteros, PSC, descarta el temple mormó

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat aquest matí que queda descartada la construcció d’un temple mormó al Barri de Sant Pere i San Pau. Després d’haver mantingut reunions amb els veïns de la zona, i veient que aquests no volien la construcció de cap de les maneres, l’Ajuntament respectarà la seva opinió i deixa córrer la construcció del temple.

Segons Ballesteros, aquesta construcció permetria la cració d’una connexió amb la Muntanyeta de Sant Pere i, per tant, la construcció d’una sortida de la Fundació de paràlisi cerebral, que “tenen un problema molt complexe d’accessibilitat. Ara, sense la construcció del temple, això no serà possible”. El batlle ha afirmat que “feien una inversió important pel barri” ja que aquesta no era la construcció de només un temple, sinó que anava a ser un centre d’equipaments esportius i socials del qual el barri de Sant Pere i Sant Pau en podria gaudir. Igualment, ha parlat de la possibilitat de reubicació del projecte en cas que es segueixi tenint interès en la construcció però que “primer s’ha de parlar”.

En tot cas, Ballesteros ha deixat clar que els dos milions d’euros que els constructors aportarien “no eren imprescindibles, per tant ens podem permetre el luxe de no tenir aquest ingrés ja que a efectes municipals no ens afectarà”. En aquest cas es refereix a les obres del Mercat Central, projecte del qual afirma tenir un Pla B i Pla C que no pot explicar, de moment, perquè no vol que l’oposició l’espatlli. L’alcalde ha afegit que “és evident que ens hagués vingut bé per fer algunes inversions al propi barri i al conjunt de la ciutat” però ha reiterat que no actuaran en contra de l’opinió dels veïns.

AnnaMG