.

.

TOTS 21

La UGT de Catalunya valora positivament l’històric nivell de participació en les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades ahir diumenge 27 de setembre. Per al nostre sindicat el poble de Catalunya ha parlat: una immensa majoria del electorat vol canviar l’status quo actual de la relació entre Catalunya i l’Estat.

En aquest sentit, des de la UGT de Catalunya considerem que cal obrir una etapa de diàleg que condueixi a una solució que passi perquè els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya exercim el nostre dret a decidir per resoldre quina ha de ser la relació que ha de tenir Catalunya amb l’Estat.

Però el primer que haurà de fer el Parlament de Catalunya després de constituir-se és investir un govern que haurà de posar en primer terme de les seves prioritats polítiques la lluita contra l’atur; la defensa de la sanitat, l’educació i els serveis socials; i impulsar un veritable pla de xoc contra la pobresa. També haurà de formar part de les seves principals prioritats una aposta clara per la reindustrialització i l’enfortiment del teixit productiu del país.

UGT Catalunya