TOTS 21

Marc Claramunt amb la regidora de turisme de creixell, Silvia Farrero. Foto: Ajuntament

No cal dir que amb aquesta pandèmia, el sector turístic és dels més afectats. L’obligació de reinventar-se ha arribat a l’àrea de Turisme de Creixell, que ha posat l’accent en la realització de vídeos de tot tipus: de conscienciació, de producte, de col·laboració amb altres, de visites virtuals i de tot allò que promocioni el municipi.

L’any passat es va acabat de realitzar el Banc d’imatges del municipi, mitjançant el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Ara, segons assenyala la regidora de Turisme, Sílvia Farrero, «estem gestionant fer material gràfic promocional de diferents tipus: postals, díptics i tríptics, material de promoció. També estem molt actius en les xarxes socials de facebook i instagram, a ón diàriament hi compartim imatges del nostre municipi».

En aquesta línia cal emmarcar l’acord de col·laboració turística amb Marc Claramunt Sastre, «un jove creixellenc que va començar navegant en vela lleugera i que el seu somni era el de realitzar una Vendee Globe. Marc participarà enguany en la Minitransat 2021», regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres, i ha format part de l’equip tècnic de Didac Costa per a la preparacio de la Vedee Globe 2020. Per aquest motiu, «des de l’àrea de turisme de l’ajuntament de Creixell volem col.laborar amb ell i que la marca turística de Creixell arribi i es promocioni a nivell mundial».

Redacció