.

Imatge dels jugadors disputant-se el partit

L’equip absolut de waterpolo va superar per 16-5 al CW Garraf en partir de Lliga Catalana.
Els locals van dominar el partit des de l’inici i tot i mostrar-se desencertats en les finalitzacions de les jugades d’atac, una bona defensa va impedir al CW Garraf, que no va marcar cap gol fins al tercer quart, generar perill.
El pas dels minuts va fer augmentar l’avantatge local, que podia haver estat major de no ser per la relaxació final i el desencert en atac.
Cal destacar que els gols locals es van repartir entre nou jugadors diferents.
En la propera jornada el CN Tàrraco  visitarà el CN Igualada B.
CN Tàrraco (16): A. Román, D. Sánchez (1), A. Morató, JJ. Montón (1), Veintimilla (1), Saiz (2), Cirera (1), Rabie (5), R. García (1), O. Pérez (2), Romero i Sumoy (2).
Entrenador: Jordi Figueras
CW Garraf (5): Maldonado, Navarro, Baget (1), Rosell, Junyent, Alba (1), Álvarez (1), Sanz, Cañaveras i Guillén (2).
Entrenador: Jordi Rosell
Parcials: 2-0, 3-0, 5-1 i 6-4.
Àrbitres: Màrmol i López de la Vega.