.

.

TOTS 21

Orquestra Camera Musicae de Tarragona

Orquestra Camera Musicae de Tarragona

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i el BBVA inicien una gira de 4 concerts amb l’orquestra Camera Musicae, que forma part del programa anual de concerts que s’organitzen amb la finalitat de portar la cultura i la bona música a tot el territori català.

El primer concert és el proper diumenge 8 de març a les 19h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca (Pça Frederic Mompou, 1), amb «La gran partita de W.A. Mozart» i sota la direcció de Jordi Mora. S’obrirà el programa amb una composició d’estrena del vigatà Josep Baucells, titulada «Introducció, Pas i Dansa«.

A més de la programació del concert, s’ha organitzat una activitat complementària en el Conservatori de Música de Vila-seca, en la qual els estudiants del grup de vent rebran una master class gratuïta i també podran assitir als assajos de l’orquestra.

Els propers concerts seran el diumenge 22/03 al Teatre Kursaal de Manresa, el divendres 27/03 a l’Auditori Enric Granados de Lleida i el divendres 23/10 a l’Auditori de Girona. En aquestes poblacions s’interpretarà Beethoven, Mahler i Dvorák.

L’orquestra Camera Musicae (OCM) organitza la seva pròpia temporada de concerts amb caràcter estable, on compagina el repertori clàssic amb la descoberta de noves obres i nous compositors. Ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic català i ha estat seleccionada per a participar en prestigiosos Festivals.

En cas de voler cobrir el concert des del vostre mitjà, ens ho feu saber a través d’aquest correu i miraríem de reservar-vos seient.