.

.

TOTS 21

Façana de l’Ajuntament de Torredembarra. Foto: Turisme Torredembarra

Un total de tres joves s’han incorporat recentment a l’Ajuntament amb contracte en pràctiques de sis mesos en el marc del Programa Joves en pràctiques 2019, que incentiva la contractació per a persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’Ajuntament de Torredembarra es va acollir a la convocatòria de concessió de subvencions i ha obtingut un ajut total de 33.000 €. La subvenció l’atorga el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya (SOC), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en un 91,89 %.

Aquests tres joves han estat contractats en pràctiques per a l’execució dels següents projectes:

  • «Bookteens»: Tasques de dinamització de l’espai jove de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Regidoria d’Educació i Biblioteca. Requisits de titulació: Cicle formatiu grau superior d’Animació sociocultural i turística.
  • Elaboració del catàleg d’obres d’art de l’Ajuntament, de l’inventari de publicacions i actualització de les referències del patrimoni cultural torrenc. Regidoria de Cultura i Patrimoni. Requisits de titulació: Títol de grau en Història, Història de l’Art, Geografia o Humanitats. 
  • «La diversitat ens fa grans». Tasques de suport de la coordinació i implementació del projecte d’intervenció sociocultural. Regidoria de Joventut. Requisits de titulació: Cicle formatiu grau superior d’Animació sociocultural i turística.