.

.

TOTS 21

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut els darrers dies tres joves per robatoris amb força a l’interior de vehicle.

Els fets han tingut lloc aquest cap de setmana al centre de la ciutat. Segons informa la Guàrdia Urbana, el dissabte a la matinada una patrulla va localitzar quatre joves, dos d’ells a l’interior d’un vehicle, que s’intenten amagar en veure’ls.

En adonar-se d’aquest moviment estrany, els agents els van demanar la identificació i propietat del vehicle, que va resultar ser d’una altra persona. A més, els agents de la Guàrdia Urbana van observar que una de les finestres havia resultat forçada, l’interior estava tot desordenat i també van veure que hi havia diversos objectes fora del vehicle. Quan van registrar els joves van localitzar dos telèfons mòbils que tampoc eren seus.

D’altra banda, el diumenge al matí la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’un agent fora de servei que, mentre estava passejant, va observar com una persona estava forçant la porta d’un vehicle estacionat a un pàrquing de zona blava del centre de la ciutat. Quan van arribar els agents es van trobar una persona que coincidia plenament amb la descripció feta pel company i que a més es trobava davant el vehicle esmentat.

Al lloc hi havia diverses eines que havia utilitzat per forçar el vehicle. Tot i que l’individu va negar els fets va quedar detingut pels agents.