.

.

TOTS 21

Aquest tipus d’operatius pretenen donar resposta a la inquietud de veïns i comerciants de la zona pel que fa a actes incívics i delictius. Foto: Ajuntament

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus van detenir el passat divendres tres homes en el marc d’un dispositiu conjunt dut a terme al barri Horts de Simó. El Cos Nacional de Policia també hi va participar amb un control específic d’infraccions a la Llei d’Estrangeria.

L’operatiu va començar al voltant de les 17:30h i es va allargar durant diverses hores. A les 18.50h es va fer el primer detingut al carrer de Sant Joan. Es tracta d’un home de 22 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Reus com a presumpte autor d’un robatori amb violència. Els investigadors van determinar que el passat dia 7 d’octubre, quan circulava damunt d’un patinet, el detingut va fer caure a terra una persona com a conseqüència d’una estrebada per tal de robar-li un cadena d’or del coll i li va causar diverses lesions. El passat dissabte, el jutjat en funcions de guàrdia de Reus en va decretar el seu ingrés a presó.

Pel que fa als altres detinguts, dos homes de 20 i 58 anys, veïns de Vila-seca i Reus respectivament, a ambdós els constava una ordre judicial de detenció.

Aquest tipus d’operatius pretenen donar resposta a la inquietud de veïns i comerciants de la zona pel que fa a actes incívics i delictius i fer augmentar la sensació de seguretat. En conjunt, es van complimentar 7 actes per tinença de drogues i dues més per possessió d’armes prohibides. També es van denunciar els titulars de 10 vehicles per falta d’ITV o manca d’assegurança. Dos d’aquests vehicles es van immobilitzar.

Durant aquesta actuació també es van intervenir bitllets falsos i una persona va quedar investigada per falsificació de moneda. Pel que fa a incompliments en matèria de les mesures restrictives imposades amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus, es va denunciar quatre persones per no portar mascareta. Els agents també van poder recuperar dos patinets que constaven com a sostrets. En total, entre els tres cossos policials es van identificar 96 persones.

Redacció