.

Els blaus encadenen victòries en aquesta lliga. Foto: CBT

Tercer partit de la lliga de la temporada 2021-2022 i segon consecutiu al Serrallo en Lliga EBA. L’equip arribava amb la única baixa de Víctor Vinós que s’espera que torni la setmana vinent, Berni Álvarez que podia disposar de tota la resta d’efectius. Gran partit el viscut aquest vespre al Serrallo, on l’encert final dels blaus i el control de les emocions ha sigut capdal per emportar-se el partit.

Primers minuts de moltes imprecisions per part dels dos equips, on resaltava Cheda amb 5 punts seguits que posaven el primera avantage pels visitants, Sherif amb 4 punts ho contrarrestava al pal baix. Durant els 5 primers minuts Cheda es veia imparable i amb un 2+1 aconseguia una renda de 3 punts pels de Barcelona. Kristian amb ràpids contraatacs aconseguia arribar a la línia dels tirs lliures i reduïa l’avantatge. Els jugadors de Berni Álvarez no es trobaven còmodes a pista en aquest inici i això ho aprofitava Martinenc per aconseguir una renda de 6 punts, Berni demanava temps mort a 5 minuts d’acabar el primer quart. Arribava l’energia d’Ousmane Ndour amb 4 punts aconseguia retallar diferències. Yoeri aconseguia un triple a poc d’acabar però els visitants amb un 2+1 ho contrarrestaven. S’arribava a la fi del primer període amb un marcador de 21- 22 favorable als visitants.

A l’inici del segon quart, sortida molt entonada dels visitants que aconseguien un parcial molt favorable de 2- 12 que obligabava a Berni Álvarez a demanar temps mort, moltes errades locals i poc encert afavorien el joc del club visitant. La tornada no va ser favorable pels interessos blaus que es veien incapaços de parar el ritme visitant. Minuts de desconcert per l’equip tarragoní i això ho aprofitava Martinenc per aconseguir una renda més gran (25-41) a falta de 5 minuts per arribar al descans. Cheda continuava fent el seu partit i dominava el partit (13 punts fins aleshores). Arribava l’encert blau amb un triple d’Estebanell i un palmeig d’Ousmane que apropava els blaus en el marcador. El marcador al descans era de 37 a 49 favorable als visitants. Els jugadors destacats fins aleshores eren Ousmane i Hoexum amb 8 i 7 punts respectivament, pel costat visitant Cheda i Felez amb 13 i 10 punts.

En la tornada del descans el ritme va semblar canviar amb 4 punts seguits d’Ousmane, la renda es retallava lleument, Sherif aconseguia punts al contraatac i Ousmane seguia a lo seu aconseguint punts als contraatac, tot i això Martinenc no es donava per vençut i aconseguia punts en segones opcions. Gran parcial blau que finalitzava amb un alley-hoop al contraatac d’ Ousmane. Temps mort visitant amb 50- 55 al marcador. Un parcial de tornada de 0-5 dels visitants obligava a Berni a demanar temps mort. Tercer quart igualat on l’ Ibersol CBT aconseguia retallar una mica la renda 53- 62.

Els últims 10 minuts arrencaven amb una cistella de Yoeri Hoexum i una gran activitat defensiva dels locals. Triple de Marc Buscail que deixava a 4 punts el marcador amb 8 minuts encara per jugar. Ousmane aconseguia dos punts després d’una falta antiesportiva i després d’una altra antiesportiva comesa per Fontanet (implicava la seva explusió del partit, per tècnica i antiesportiva) Ousmane convertia un dels dos tirs lliures i el marcador reflectia un ajustat 61- 64. Temps mort de Berni Álvarez després d’un triple visitant amb desavantatge de 6 punts i 4 minuts per jugar. Petit parcial de 5-0 amb cistelles de Kristian i Ousmane que deixava el marcador en 68-69 a falta de 3 minuts per finalitzar el partit. Triple de Yoeri Hoexum que posava l’equip blau per davant en la jugada següent (71-89), temps mort visitant i 2 minuts encara per jugar. Martinenc aconseguia un triple per empatar el partit a falta d’1 minut per Osmane seguia a lo seu i contestava amb 2 punts més i donava aire als locals. Cheda amb un triple donava avantatge als visitants a manca de 29 segons i Berni demanava temps mort. Tirs lliures ficats per Yoeri i el CBT es posava 1 punt per davant a manca de 15 segons, l’entrenador visitant demanava temps mort. Gran defensa final de l’Ibersol CBT i victòria espectacular. Marcador final 76- 75. Gran partit d’Ousmane amb 24 punts i 5 rebots, acompanyat per Hoexum amb 18 punts.