.

Un moment de la victòria grana. Foto: Nàstic

El Nàstic li ha engaltat un cop de puny al Llagostera amb un gol de Gerard Oliva que ha obert la porta a la victòria dos minuts deprés que els gironins patissin l’expulsió d’un jugador per haver agredit Bonilla, amb un segon gol de Ballesteros i un tercer de Fullana a les acaballes en el que ha estat una gran exhibició grana, una més, aquesta vegada contra un rival que és una veritable muralla. Una nova golejada d’un Nàstic que té apamada la categoria i és, per fi, el gran favorit d’aquest subgrup.

El Nàstic encadenava tres victòries i tres empats, sis partits sense perdre, i es trobava aquest diumenge al davant un rival, el seu gran rival, que només havia rebut dos gols en set jornades i era el rei de l’empat del subgrup.

Oliva ho provava de fora l’àrea al cap de poc de començar el partit, però la bimba li sortia alta. Domini del Nàstic als inicis, amb un Llagostera que mostrava ganes en jugades d’estratègia. Li costava als granes obrir una defensa molt rocosa que no concedia opcions.

Al minut 18, Tienza es feia amb la bimba amb un retall i Pedro Martín tenia la primera opció de gol amb una gran jugada per la banda esquerra, anant-se de dos rivals i xutant al pal llarg del porter. Marcos salvava el gol.

En ple domini grana, Trillas tenia un remat forçat en una falta llençada per Bonilla. Tot anava bé, però una errada de Gonzi en una mala sortida, deixava la bimba a Andreu Guiu, que no s’esperava el regal i amb tot a favor l’enviava fora.

No s’arrugava el Nàstic i responia Brugui amb una jugada personal de les seves, acabada amb un xut a boca de canó des de la frontal i Marcos la blocava. Calia més que mai evitar errades defensives davant un rival que viu d’això. En un córner amb errada defensiva grana es genera un embolic que acaba amb una perillosa xilena visitant.

Una bona jugada molt ben combinada donava peu als grana a tornar a marcar la iniciativa. Seguia el domini grana, pendents que no es cometessin errors fatals en defensa, i amb bones diagonals amb Domingo arribant bé per l’esquerra i Gerard Oliva i Brugui generant perill. Acabaria amb empat la primera part.

Agressió i gol

A la represa, un incomprensible cop de puny de Monreal a Bonilla enviava el gironí a la dutxa amb targeta vermella. Monreal protestava un penal inexistent, Bonilla li ha recrimiat, i el gironí ha reaccionat amb una agressió de boxejador. Canviava les coses aquesta acció i així, Gerard Oliva feia el gol només dos minuts després, en una doble ocasió. El davanter de Riudecanyes rematava de cap una centrada de Bonilla anticipant-se al primer pal i en la segona ocasió consecutiva que tenia. L’anterior l’havia aturat Marcos.

L’expulsió i el gol provocaven que el Nàstic es desplegués perillosament amb força seguretat davant un Llagostera que es tancava encara més. Brugui s’entonava encadenant una bona jugada. Buscava el segon gol el Nàstic i ho intentava de nou Brugui des de la frontal de l’àrea, però el seu remat surtia fregant el pal dret de Marcos.

En aquest escenari plàcid, Oliva tenia el segon, també amb un remat de cap, després d’una gran jugada conclosa amb una centrada de Joan Oriol. Toni Seligrat mouria banqueta i Oliva deixaria la gespa a un retornat Fran Carbia. No es podia escapar el partit i Seligrat anava al darrere del 2-0 donant entrada també a Ballesteros i Laso.

El final seria antològic amb dos gols els darrers quatre minuts del matx. El segon gol acabaria arribant de la mà de Ballesteros, que remataria després d’un gran rebuig de Marcos. La pilota rebotaria en Viale abans d’entrar a la xarxa. Els postres vindrien condimentats per Fullana, en una gran jugada personal, fent el tercer al descompte.