.

Vista aèria de l'escola de Sant Pere i Sant Pau

L’escola de Sant Pere i Sant Pau, el seu institut i l’escola Marcel·lí Domingo duran a terme diverses activitats el proper 16 d’octubre en el Dia europeu per a la conscienciació de l’ACR (aturada cardiorespiratòria), amb un seguit d’actes públics.

Amb la col·laboració del Servei Municipal de Salut escolar, Protecció Civil, Creu Roja, el SEM, el Cos de Bombers i el Bar Leo, i la suma d’esforços organitzatius dels tres centres, aquest dijous, a les 10h, a la Plaça Cuba, es realitzarà una activitat en la qual els alumnes de 6è gaudiran de petites dramatitzacions, podran sensorialitzar els ninots de SVB, escoltar experts i veure com són per dins les ambulàncies.

L’activitat es durà a terme a la via pública; concretament a la coca de vianants de la pròpia Plaça Cuba (sempre sota la supervisió dels docents acompanyants) cosa per la qual els alumnes podran interactuar amb el públic.

Els centres educatius del barri de Sant Pere i Sant Pau, des de la Llar d’Infants Municipal fins a l’Institut Sant Pere i Sant Pau, formem la XEP de SPSP (Xarxa d’Ensenyament Públic de Sant Pere i Sant Pau).