.

.

TOTS 21

Un 40% dels més de 100 projectes presentats en edicions anteriors del Pitching Audiovisual han estat produïts o estan en fase de producció

Un 40% dels més de 100 projectes presentats en edicions anteriors del Pitching Audiovisual han estat produïts o estan en fase de producció

Tres alumnes de la Universitat Rovira i Virgili participaran en la pròxima edició del Pitching Audiovisual, iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent universitari amb la indústria audiovisual. El divendres 22 de novembre els alumnes Irene Margalef, Ariadna Martínez i Gabriel Novau presentaran en format pitch el seu projecte documental, Del dol a l’amor, davant de professionals i empreses del sector audiovisual amb l’objectiu de captar el seu interès i que els ajudin a tirar endavant el seu projecte.

Del dol a l’amor ha estat un dels 26 seleccionats per participar en el Pitching Audiovisual, d’entre una setantena de candidatures rebudes. Es tracta d’un projecte documental que vol trencar el tabú al voltant de la mort perinatal i neonatal, una realitat que afecta moltes famílies fruit de la manca de comprensió i comunicació que les obliga a viure el dol en silenci. El documental dóna veu a mares i pares que han patit aquesta pèrdua a través del testimoni de quatre famílies que han patit la mort perinatal o neonatal dels seus nadons.

Pitching Audiovisual, iniciativa única a Europa

El Pitching Audiovisual és una iniciativa única a Europa que ajuda a donar vida a projectes innovadors del talent universitari. En aquesta cinquena edició, que tindrà lloc el 21 i 22 de novembre, una quarantena d’estudiants de 17 centres universitaris presentaran en format pitch 26 projectes davant empreses que lideren la indústria audiovisual a Catalunya.

Un 40% dels més de 100 projectes presentats en edicions anteriors han estat produïts o estan en fase de producció. Un exemple és «Les del Hoquei«, projecte presentat al Pitching el 2016 que va captar l’interès de BrutalMedia i TV3, que està ja disponible, també en castellà, a Netflix i ha renovat per una segona temporada al prime time de TV3.

El Pitching Audiovisual s’emmarca en la Setmana del Talent Audiovisual, (Barcelona, 19-22 de novembre), iniciativa impulsada pel Clúster Audiovisual de Catalunya amb l’objectiu de connectar el talent emergent i la indústria per innovar i trobar nous formats.