.

Sant Just-Nemser TGN Bàsquet (41-48)

El Nemser TGN Bàsquet ha aconseguit una victòria molt i molt treballada contra un rival, el Sant Just, que ha exhibit un nivell molt més alt que el que indica la seva classificació, tercer per la cua amb només tres victòries.

El conjunt que entrena Juan Carlos Arjona s’ha enfrontat amb un rival que té jugadores molt altes, superior físicament a la plantilla lila i que, a més, són tan o més ràpides que les visitants. Amb aquesta panorama, el partit ha estat intens i veloç. Cap dels dos equips donava treva a l’altre i només les nombrosíssimes errades en tirs còmodes i fàcils per ambdues bandes han evitat veure un partit més atractiu. El Sant Just, va dominar inicialment i, amb una sèrie de defenses alternatives (1-3-1 i diferents zones pressionants a tota la pista) ha estat capaç d’aconseguir un màxim avantatge de 7 punts en el segon període tallat de soca-rel per un temps mort d’Arjona que provocava un parcial de 8-0 favorable a les visitants, arribant al descans amb un empat a 23.

El matx s’ha mantingut en una dinàmica d’igualtat en què cap dels dos equips cedia fins l’últim període. Així, la gran defensa del Nemser TGN Bàsquet i el seu domini en el rebot en els últims minuts, li ha permès anotar en situacions còmodes i, el seu rival, per contra, tenia molts problemes per superar el mur lila. Les bones accions de Montse Magre en l’últim minut amb accions de dos contra un, han acabat sentenciant un partit molt important perquè deixen el Sant Just despenjat a la part baixa de la classificació mentre que el Nemser és a tan sols dues victòries del tercer classificat.