.

La Liga Genuine Santander 2018/2019 arrenca aquesta temporada a Tarragona, amb la inauguració divendres 16 de novembre al Nou Estadi a partir de les 19.30 hores i la competició dissabte (matí i tarda) i diumenge (matí) al Complex Esportiu Futbol Salou.

Aquest passat dilluns ja es va començar a viure LaLiga Genuine Santander a Tarragona amb el passadís d’honor que van fer el Nàstic i el Real Zaragoza als jugadors del Nàstic Genuine i amb l’entrega d’un record per part del president grana, Josep Maria Andreu, al president del Real Zaragoza, Christian Lapetra, ja que el conjunt aragonès s’incorpora enguany a la competició Genuine.

La fase de Tarragona serà la primera de les quatre que es jugaran aquesta temporada en sis seus diferents. La segona fase tindrà com a amfitrions el Córdoba CF (18-20 gener) i el RC Deportivo (1-3 febrer), la tercera fase el Rayo Vallecano (5-7 abril) i l’Atlético de Madrid (26-28 abril) i la clausura el València CF en motiu del seu centenari (14-16 juny).

Divendres, inauguració

Divendres, des de les 18 hores, les instal•lacions del Nàstic aniran rebent als 30 equips que formen la competició, que es concentraran al pavelló del club. Als exteriors del Nou Estadi hi

Imatge de l’edició anterior, la primera, de la Liga Genuine al Nou Estadi

haurà música ambient i inflables per a tots aquells socis i aficionats que vulguin assistir a la inauguració, que començarà a les 19.30 hores.

L’acte d’inauguració començarà amb la desfilada dels 30 clubs participants per ordre d’antiguitat, que seran rebuts a la gespa pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el president de LaLiga, Javier Tebas. L’entrega d’un record i els parlaments serviran per tancar l’estrena de LaLiga Genuine Santander.

Dissabte i diumenge, competició

Els 45 partits d’aquesta primera fase es jugaran en cinc camps del Complex Esportiu Futbol Salou. Dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores i diumenge de 10 a 13 hores.

El Nàstic jugarà els següents partits:
Dissabte, 12 hores: Fundación Albacete – Nàstic Genuine
Dissabte, 18 hores: Nàstic Genuine – UD Las Palmas
Diumenge, 12 hores: Nàstic Genuine – Fundación Málaga CF EDI

L’entrega de medalles a tots els participants es farà diumenge al Complex Esportiu Futbol Salou a partir de les 13.30 hores amb la presència del president del Nàstic, Josep Maria Andreu; Luis Gil, director de Competició i Oficina del jugador de LaLiga; Olga de la Fuente, directora de la Fundación LaLiga i Xabi Prieto, ambaixador de LaLiga.