.

El festival tornarà a omplir tots els racons d’espectacles infantils, tallers i bona música d’aquest nucli de Vandellòs. Foto: Cedida

Les entrades per a la 23a edició de la Rústic Festa, que organitza l’Associació Masia de Castelló, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ja estan a la venda. Aquestes es poden comprar de manera anticipada a https://www.masiacastello.cat/entrades-rustic-festa/ per 10 euros els adults i 6 euros els infants de 4 a 10 anys. Per als menors de 3 anys és gratuït. També es podran adquirir a taquilla per 12 euros i 8 euros, respectivament.

El festival familiar tindrà lloc el pròxim dissabte 8 de juny, a partir de les 17 h, continuant amb l’avançament en el calendari, iniciat l’any passat, davant el risc que suposa celebrar aquest certamen en un entorn natural i forestal com és Castelló en ple estiu.

Una de les principals novetats de la Rústic Festa 2024 és que el festival inclourà també un tardeo amb DJ Percu, sumant-se així a una de les iniciatives musicals de moda, en aquest cas adaptat a les famílies. Per complementar-ho, s’ampliarà el nombre de paradetes que oferiran menjar de proximitat i km 0. També amb propostes veganes i tradicionals, per poder berenar, sopar i fer un beure.


Altres notícies:


Sens dubte, però, l’essència de la festa seran els espectacles i propostes per als nens i nenes. Així doncs, a partir de les 17 h hi haurà tallers amb Lo Tossalet. Seguidament, hi haurà el contacontes el Poble de la Música, per continuar amb el clown i humor de Betu el Pallasso i l’espectacle familiar les Pessigolles. No hi faltarà la diversió amb les Manotes dels Diables de Vandellòs, que oferiran una cercavila pels carrers del poble.

En l’àmbit musical, destaca la música festiva que oferirà All Foll i The Xaiets i la traca final amb Dj Percu, de nou. La Rústic Festa compta també amb el suport de la Diputació de Tarragona i l’ADF Vandellòs.

Crida a ampliar el nombre d’associats

Durant el festival, l’entitat Masia de Castelló també farà una crida a ampliar el nombre de socis i sòcies, per poder desenvolupar les múltiples propostes i activitats que estan previstes al llarg de l’any. Algunes d’emblemàtiques com el Pessebre dels Estels o la Rústic Festa, però també per posar en marxa nous projectes com portar internet al poble i l’elaboració del Pla Especial Urbanístic, tot plegat per recuperar Castelló i el seu entorn. Per això s’ha activat també al web un apartat perquè qui vulgui pugui donar suport a l’associació: https://www.masiacastello.cat/fes-te-soci.